21. mar - 18. apr 2017


Menu 
 
Kulmule 
broccoli, økologisk kærnemælk & blåmuslinger 
Kylling fra Hopballe Mølle 
agurkesalat & enebær 
Æble 
saltet karamel, drømmekage & porsesnaps 
325,- 
 
Med vinmenu 
520,- 
 
 
Vegetar menu 
 
Saltbagt glaskål  
puré af brændte hasselnødder, økologisk kærnemælk & broccoli 
 
Biodynamiske jumbo rødbeder fra Birkemosegaard 
sveskeglace & luftig sauce på økologisk gedeost 
 
Æble 
saltet karamel, drømmekage & porsesnaps  
 
275,- 
 
Med vinmenu 
470,- 
 
 
En aften på Väkst 
 
Lad os forkæle dig med 
 
Aperitif 
Väkst menu med vinmennu 
Vand & kaffe 
 
595,- 
 
 
Á la carte 
 
Forret 
 
Kulmule  
broccoli, økologisk kærnemælk, blåmuslinger 
90,- 
 
Kalvebrisler fra Grambogaard 
grillet kalvetunge, gulerødder, enebær & havtorn 
95,- 
 
Gravad kalve tatar 
kartoffel, rygeost & løgaske 
95,- 
 
Hovedret 
 
Kylling fra Hopballemølle 
agurkesalat & enebær 
190,- 
 
Bagt torsk 
brunet smør, økologiske rå jordskokker, sennepskorn & rødbeder 
215,- 
 
Kalve ribeye fra Grambogaard 
purée af Karl Johan svampe & blomsterkarse 
225,- 
 
Dessert 
 
"Bette Kristian" biodynamisk komælksost 
stikkelsbærkompot, fennikel & sorte vintertrøfler 
75,- 
 
Karamelliseret pærekompot 
jordskokke-is, brunet smør & varm mælke chokoladesauce 
80,- 
 
Æble 
saltet karamel, drømmekage & porsesnaps 
 
85,- 
 
Frokostmenu på Väkst 
 
Kylling fra Hopballemølle 
agurkesalat & enebær 
Æble 
saltet karamel, drømmekage & porsesnaps 
 
225,- 
 
Serveres sammen med á la carte mellem 12:00 - 15:00