5. sep - 8. nov 2017
næste menu »

Menu 
 
Blæksprutte 
glaskål, vesterhavsost & kyllingeskind 
Gris fra Grambogaard 
sennep & flæskesvær 
Hvid chokolade 
agurk, hyldeblomst, havesyre & skyris 
325,- 
 
Ribeye som hovedret + 75,- 
 
Kulmule som hovedret + 50,- 
 
Med vinmenu 
520,- 
 
 
Vegetar menu 
 
Kartoffel 
glaskål, vesterhavsost, trøffel & solsikkekerner 
 
Brændt hvidkål 
hasselnødder, tyttebær & ramsløgskapers 
 
Hvid chokolade 
agurk, hyldeblomst, havesyre & skyris 
 
325,- 
 
Med vinmenu 
520,- 
 
 
En aften på Väkst 
 
Lad os forkæle dig med 
 
Aperitif 
Väkst menu med vinmenu 
Vand & kaffe 
 
595,- 
 
 
Á la carte 
 
Forret 
 
Blæksprutte 
glaskål, vesterhavsost & kyllingeskind 
95,- 
 
Kalvetatar 
kalvefilet fra Grambogaard, estragon & otte g. caviar 
150,- 
 
Slethvar 
tartelet, syltede svampe, blomkål & trøfler 
135,- 
 
Hovedret 
 
Gris fra Grambogaard 
sennep & flæskesvær 
195,- 
 
Kulmule 
høaske & bakskuld 
215,- 
 
Kalve ribeye fra Grambogaard 
røget marv & brød 
225,- 
 
Dessert 
 
Havgus, komælksost fra Unika 
surdejsbrød & sommertrøffel 
75,- 
 
Rødbedeis 
salted muscovadocreme & solbær 
95,- 
 
Hvid chokolade 
agurk, hyldeblomst, havesyre & skyris 
 
90,- 
 
Frokostmenu på Väkst 
 
Gris fra Grambogaard 
sennep & flæskesvær 
Hvid chokolade 
agurk, hyldeblomst, havesyre & skyris 
 
250,- 
 
Serveres sammen med á la carte mellem 12:00 - 15:00