7. nov - 23. dec 2017
næste menu »

Vækst menu 
 
Kammusling 
jordskokker & blåmusling 
Schnitzel på svinemørbrad fra Grambogård 
vinaigrette på brunet smør, solbær & sennep 
Kirsebær 
mælkechokolade, skyr & valnøddeis 
325,- 
 
Vinmenu 
 
Riesling Kabinet, Jean Baptiste, Rheinhessen, Tyskland 
Blauburgunder, Pinot Nero, Mezzan, Erste+Neue, Alto Adige, Italien 
Scheurebe, Beerenauslese, Zantho, Burgenland, Østrig 
 
195,- 
 
En aften på Vækst 
 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand  
 
595,- 
 
Klassikeren 
 
Tartelet 
slethvar & syltet blomkål 
Helstegt kalveribeye 
flødestuvede svampe 
Blåbær 
Ymerfromage 
 
425,- 
 
Vinmenu 
 
Côtes du Rhône, Les Abeilles, Colombo, Rhone, Frankrig 
“Nicolon” Barbera D`Alba, Negro, Piemonte, Italien 
Scheurebe, Beerenauslese, Zantho, Burgenland, Østrig 
 
205,- 
 
En aften på Vækst 
 
Apéritif, 3 retters klassikeren, 3 glas vinmenu, kaffe & vand  
 
695,- 
 
Vegetarmenu 
 
Luftig jordskokkesuppe 
trøffel, æble & chips af jordskokker 
Økologiske rødbeder 
solbær, sennep & friskost 
Æblegrød 
karamel, æblesorbet, rosengeranium 
 
325,- 
 
Vinmenu 
 
Riesling Kabinet, Jean Baptiste, Rheinhessen, Tyskland 
Blaufränkisch, Zweigelt, Heideboden, Andreas Gsellmann, Burgenland, Østrig 
Scheurebe, Beerenauslese, Zantho, Burgenland, Østrig 
 
195,- 
 
En vegetar aften på Vækst 
 
Apéritif, 3 retters vegetarmenu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand  
 
595,- 
 
Oste 
 
5 slags ost fra Arla Unika 
 
150,- 
 
Oste som dessert på menuen + 100,-