20. apr - 7. jun 2017
næste menu »

Menu 
 
Kulmule 
broccoli, ærteskud, økologisk kærnemælk & blåmuslinger 
Kylling fra Hopballe Mølle 
agurkesalat & enebær 
Rabarber 
ymerfromage, drømmekage, porsesnaps & rosmarin 
325,- 
 
Med vinmenu 
520,- 
 
 
Vegetar menu 
 
Saltbagt glaskål  
puré af brændte hasselnødder, økologisk kærnemælk & broccoli 
 
Hvide asparges 
hovedsalat, friskost & ristet gærolie 
 
Rabarber 
ymerfromage, drømmekage, porsesnaps & rosmarin 
 
275,- 
 
Med vinmenu 
470,- 
 
 
En aften på Väkst 
 
Lad os forkæle dig med 
 
Aperitif 
Väkst menu med vinmenu 
Vand & kaffe 
 
595,- 
 
 
Á la carte 
 
Forret 
 
Kulmule  
broccoli, ærteskud, økologisk kærnemælk, blåmuslinger 
95,- 
 
Kalvetatar 
kalvefilet fra Grambogaard, salat emulsion, 8 g. caviar 
150,- 
 
Slethvar 
Tartelet, ærter, hvide asparges & sommertrøffel 
135,- 
 
Hovedret 
 
Kylling fra Hopballe Mølle 
agurkesalat & enebær 
195,- 
 
Skærising 
østers, skvalderkål & peberrod 
215,- 
 
Oksemørbrad fra Grambogaard 
røget marv & blomsterkarse 
225,- 
 
Dessert 
 
"Bette Kristian" biodynamisk komælksost 
stikkelsbærkompot, fennikel & sorte sommertrøffel 
75,- 
 
Grønne jordbær 
hvid chokolade, grønne mandler, agurk & fermenteret jordbærjuice 
95,- 
 
Rabarber 
saltet karamel, drømmekage, porsesnaps & skovmærke 
 
90,- 
 
Frokostmenu på Väkst 
 
Kylling fra Hopballe Mølle 
agurkesalat & enebær 
Rabarber 
ymerfromage, drømmekage, porsesnaps & rosmarin 
 
225,- 
 
Serveres sammen med á la carte mellem 12:00 - 15:00