20. jul - 30. aug 2017


Menu 
 
Kammusling 
ristet kyllingeskind & kartoffel 
Gris fra Grambogaard 
sennep & flæskesvær 
Rødgrød 
saltet muscovadoiscreme & rosengeranium 
325,- 
 
Med vinmenu 
520,- 
 
 
Vegetar menu 
 
Kartoffel 
trøffelvinaigrette & ristede solsikkekerner 
 
Broccoli 
hovedsalat, friskost & ristet gærolie 
 
Rødgrød 
saltet moskovadoiscreme & rosengeranium 
 
275,- 
 
Med vinmenu 
470,- 
 
 
En aften på Väkst 
 
Lad os forkæle dig med 
 
Aperitif 
Väkst menu med vinmenu 
Vand & kaffe 
 
595,- 
 
 
Á la carte 
 
Forret 
 
Kammusling 
ristet kyllingeskind & kartoffel 
95,- 
 
Kalvetatar 
kalvefilet fra Grambogaard, salat emulsion, otte g. caviar 
150,- 
 
Slethvar 
tartelet, ærter & sommertrøffel 
135,- 
 
Hovedret 
 
Gris fra Grambogaard 
sennep & flæskesvær 
195,- 
 
Kulmule 
høaske & bakskuld 
215,- 
 
Kalve ribeye fra Grambogaard 
røget marv & brød 
225,- 
 
Dessert 
 
Havgus fra Unika 
surdejsbrød & sommertrøffel 
75,- 
 
Grønne jordbær 
hvid chokolade, agurk & ærtejuice 
95,- 
 
Rødgrød 
saltet muscovadoiscreme & rosengeranium 
 
90,- 
 
Frokostmenu på Väkst 
 
Gris fra Grambogaard 
sennep & flæskesvær 
Rødgrød 
saltet muscovadoiscreme & rosengeranium 
 
225,- 
 
Serveres sammen med á la carte mellem 12:00 - 15:00