7. feb - 14. mar 2017


Menu 
 
Lynstegte kammuslinger 
med luftige sauce på jordskokker, jordskokkechips & solbær 
 
Svinebryst fra Grambogaard 
med flæskesvær & syrligt økologisk hvidkål 
 
Sorbet på pære & jernurt 
med hvid chokolademousse & urtechokolade 
 
325,- 
 
Menu med torsk 
375,- 
 
Menu med kalve ribeye 
400,- 
 
vinmenu 
195,- 
 
 
Vegetar menu 
 
Grillede økologiske jordskokker 
med solbær & brunet smør 
 
Biodynamiske rødbeder fra Birkemosegård 
med sveskeglace & luftig sauce på økologisk gedeost 
 
Sorbet på pære & jernurt 
med hvid chokolademousse & urtechokolade 
 
275,- 
 
med vinmenu 
470,- 
 
 
En aften på Väkst 
 
Lad os forkæle dig med en aperitif, Väkst menu med vine, vand & kaffe 
 
595,- 
 
 
Á la carte 
 
Forret 
 
Lynstegte kammuslinger 
med luftige sauce på jordskokker, jordskokkechips & solbær 
90,- 
 
Kalvebrisler 
med grillet kalvetunge, gulerødder, enebær & havtorn 
95,- 
 
Gravad kalv 
med kalvefilet, kartoffel, rygeost & løgaske 
 
95,- 
 
Hovedret 
 
Svinebryst fra Grambogaard 
med flæskesvær & syrligt økologisk hvidkål 
190,- 
 
Bagt torsk 
med porre, spinat & østers 
215,- 
 
Kalve ribeye 
med svampe, løg, kalvebacon & estragon 
225,- 
 
Dessert 
 
"Bette Kristian" biodynamisk komælksost 
med stikkelsbærkompot, fennikel & sorte vintertrøfler 
75,- 
 
Økologisk jordskokke-is 
med karamelliseret æblekompot & mælkechokolade 
80,- 
 
Sorbet på pære & jernurt 
med hvid chokolademousse & urtechokolade  
85,- 
 
Frokostmenu på Väkst 
 
Svinebryst fra Grambogaard 
med flæskesvær & syrligt økologisk hvidkål 
 
Sorbet på pære & jernurt 
med hvid chokolademousse & urtechokolade  
 
225,- 
 
Serveres sammen med á la carte mellem 12:00 - 15:00