2.-22. jan 2018
næste menu »

Havet 
 
Kammusling 
glaskål, blåmusling & hytteost 
Bagt torsk 
sennepssauce & purløg 
Havtorn 
hvid chokolade & honningknas 
350,- 
 
Vinmenu 
 
2016 Cheverny, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Hervé Villemade, Loire, Frankrig 
2015 Pinot Noir, Galgenberg, Niederösterreich, Østrig 
Riesling, Beerenauslese, Zantho, Burgenland, Østrig 
 
195,- 
 
En aften på Vækst 
 
Apéritif, 3 retters menu Havet, 3 glas vinmenu, kaffe & vand  
 
625,- 
 
Landet 
 
Tartelet 
kylling fra Hopballemølle, morkelsauce & syltede skorzonerrødder 
Helstegt kalveribeye fra Grambogård 
pebersauce, karse & kartoffelchips 
Vandbakkelse 
blåbær & ymerfromage 
 
425,- 
 
Vinmenu 
 
2016 Blanc d´Alsace, Josmeyer, Alsace, Frankrig 
2014 Rosso di Montalcino, Poggiarellino, Toscana, Italien 
Riesling, Beerenauslese, Zantho, Burgenland, Østrig 
 
 
205,- 
 
En aften på Vækst 
 
Apéritif, 3 retters menu Landet, 3 glas vinmenu, kaffe & vand  
 
695,- 
 
Vækstmenu 
 
Jordskokker 
æble & chips af jordskokker 
Saltbagt selleri 
trøffelvinaigrette & hasselnødder 
Æblegrød 
karamel, citron, timian & skyris 
 
325,- 
 
Vinmenu 
 
Riesling Kabinet, Jean Baptiste, Rheinhessen, Tyskland 
Blaufränkisch, Zweigelt, Heideboden, Andreas Gsellmann, Burgenland, Østrig 
2010 Reflets de Carbonnien, Sauternes, Bordeaux, Frankrig 
 
195,- 
 
En vegetaraften på Vækst 
 
Apéritif, 3 retters Vækstmenu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand  
 
595,- 
 
Oste 
 
5 slags ost fra Arla Unika 
 
150,- 
 
Oste som dessert på menuen + 100,-