28. mar - 8. maj 2017
næste menu »

 
HÖST MENU 
3 RETTER 
 
Bagt kulmule med sennep, peberrod og fiskefumé  
Oksefilet fra Grambogaard med knoldselleri og Karl Johan svampe 
Birkebark-is med creme af pærecider, marengs og jernurt 
 
350,- 
 
VINMENU 
3 GLAS 
 
Salt Chardonnay, Erste + Neue, Alto Adige, Italien  
Côtes de Rhône Villages, Château Saint Jean, Rhône, Frankrig 
Pacéncia Zibibbo, Tenute Orestiadi, Sicilien, Italien 
 
245,- 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
3 RETTER 
 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
695,- 
 
 
HÖST MENU 
5 RETTER 
 
Bagt kulmule med sennep, peberrod og fiskefumé  
Håndskåret tatar af kalvefilet med syltede asier, estragon og tomat 
Svineskank fra Grambogaard med taskekrabbe, fennikel og citron 
Oksefilet fra Grambogaard med knoldselleri og Karl Johan svampe 
Birkebark-is med creme af pærecider, marengs og jernurt 
 
450,- 
 
VINMENU 
5 GLAS 
 
Salt Chardonnay, Erste + Neue, Alto Adige, Italien  
Riesling Trocken, Weingut Gunderloch, Rheinhessen, Tyskland 
Terre Silvate, La Distesa di Corrado Dottori, Marche, Italien 
Côtes de Rhône Villages, Château Saint Jean, Rhône, Frankrig 
Pacéncia Zibibbo, Tenute Orestiadi, Sicilien, Italien 
 
345 kr. 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
 
5 RETTER 
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
895,- 
 
 
OST 
 
Camembert 
fra Hårbølle Mejeri på Møn 
gratineret med trøfler og serveret med surdejsbrød. 
1-2 personer 
100,-