8. feb - 27. mar 2017
næste menu »

 
HÖST MENU 
3 RETTER 
 
Bagt torsk med stenbiderrogn og jordskokker 
Oksefilet fra Grambogaard med Karl Johan-svampe, rødbede og estragon 
Birkebark-is med urtechokolade, pære og karamel 
 
350,- 
 
VINMENU 
3 GLAS 
 
2015 Salt, Erste & Neue, Alto Adige, Italien 
2015 Cuvée Lais, Olivier Pithon, Cotes de Roussillon, Frankrig 
2015 Costat Darrer, Camin Laredya, Jurancon, Frankrig 
 
245,- 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
3 RETTER 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
695,- 
 
 
HÖST MENU 
5 RETTER 
 
Bagt torsk med stenbiderrogn og jordskokker 
Gravad oksetatar med svampe, knækbrød og malt 
Braiseret svineskank med fennikel, yoghurt og urter 
Oksefilet fra Grambogaard med Karl Johan-svampe, rødbede og estragon 
Birkebark-is med urtechokolade, pære og karamel 
 
450,- 
 
VINMENU 
5 GLAS 
 
2015 Salt, Erste & Neue, Alto Adige, Italien 
2015 Terre Silvate, La Distesa di Corrado Dottori, Marche, Italien 
2015 Albahra Garnacha Tintorera, Envinate, La Mancha, Spanien 
2015 Cuvée Lais, Olivier Pithon, Cotes de Roussillon, Frankrig 
2015 Costat Darrer, Camin Laredya, Jurancon, Frankrig 
 
345 kr. 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
5 RETTER 
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
895,- 
 
 
OST 
 
Camembert 
fra Hårbølle mejeri på Møn 
gratineret med trøfler og serveret med surdejsbrød. 
1-2 personer 
100,-