17. jul - 1. sep 2017
næste menu »

 
HÖST MENU 
3 RETTER 
 
Bagt skærising med ærter, rejer og ristet kyllingeskind 
Grillet svinenakke fra Grambogaard med majs, kirsebær og syltet Judasøre 
Hybenrose-is med røde og grønne jordbær  
 
350,- 
 
VINMENU 
3 GLAS 
 
Bourgogne Blanc ´Les Herbeaux´, Michel Caillot, Bourgogne, Frankrig 
Beaujolais Village ´La Napoleon´, Michel Clotaire, Beaujolais, Frankrig 
Brachetto d´Aqui, Borgo Maragliano, Piemonte, Italien 
 
245,- 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
3 RETTER 
 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
695,- 
 
 
HÖST MENU 
5 RETTER 
 
Bagt skærising med ærter, rejer og ristet kyllingeskind 
Håndskåret tatar af kalvefilet med friske hindbær 
Pandekage af surdej med kalvebrisler og Karl Johan-svampe  
Grillet svinenakke fra Grambogaard med majs, kirsebær og syltet Judasøre 
Hybenrose-is med røde og grønne jordbær 
 
450,- 
 
VINMENU 
5 GLAS 
 
Bourgogne Blanc ´Les Herbeaux´, Michel Caillot, Bourgogne, Frankrig 
Loimer Rosé, Loimer, Kamptal, Østrig 
Vino del Poggio Rosso, Andrea Cervini, Emilia-Romagna, Italien 
Beaujolais Village ´La Napoleon´, Michel Clotaire, Beaujolais, Frankrig 
Brachetto d´Aqui, Borgo Maragliano, Piemonte, Italien 
 
345 kr. 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
 
5 RETTER 
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
895,- 
 
 
OST 
 
Camembert 
fra Hårbølle Mejeri på Møn 
gratineret med trøfler og serveret med surdejsbrød. 
1-2 personer 
100,-