2. jan - 19. feb 2018
næste menu »

 
HÖST MENU 
3 RETTER 
 
Torsk med kyllingeskind, æble og peberrod 
Okse af Black Angus kvæg med trøffel, selleri og kalvekæbe 
Kamille med hvid chokolade og pære 
 
350,- 
 
VINMENU 
3 GLAS 
 
´Navaherreros´ Albillo, Bernabeleva, Madrid 
Morellino di Scansano, Montecivoli, Toscana 
´Dulce Venganza´, Dominio de Punctum, Madrid 
 
245,- 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
3 RETTER 
 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
695,- 
 
 
HÖST MENU 
5 RETTER 
 
Torsk med kyllingeskind, æble og peberrod 
Kammusling med syltede asier og blåmuslinger 
Kalvebrissel med morkel, spinat og estragon 
Okse af Black Angus kvæg med trøffel, selleri og kalvekæbe 
Kamille med hvid chokolade og pære 
 
450,- 
 
VINMENU 
5 GLAS 
 
´Navaherreros´ Albillo, Bernabeleva, Madrid 
Spätburgunder, E. Loosen, Pfalz 
Etna Rosso, Benanti, Sicilia  
Morellino di Scansano, Montecivoli, Toscana 
´Dulce Venganza´, Dominio de Punctum, Madrid 
 
345 kr. 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
 
5 RETTER 
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
895,- 
 
 
OST 
 
Camembert 
fra Hårbølle Mejeri på Møn 
gratineret med trøfler og serveret med surdejsbrød. 
100,-