2. nov - 23. dec 2017
næste menu »

 
HÖST MENU 
3 RETTER 
 
Letbagt torsk med grønkål, peberrod og pære 
Svinenakke fra Grambogaard med solbær, rødbeder og sennep 
Mælkechokolade med fermenterede kirsebær og rugbrød 
 
350,- 
 
VINMENU 
3 GLAS 
 
´Navaherreros´ Albillo, Bernabeleva, Madrid 
´Horitschon´ Blaufränkisch, Weingut Weninger, Mittelburgenland 
Crusted Bicentenary Port, Fonseca Guimaraens, Douro 
 
245,- 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
3 RETTER 
 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
695,- 
 
 
HÖST MENU 
5 RETTER 
 
Letbagt torsk med grønkål, peberrod og pære 
Enebærrøget kammusling med syltede asier og blåmuslinger 
Kalvekæbe med jordskokker og frysetørret æble 
Svinenakke fra Grambogaard med solbær, rødbeder og sennep 
Mælkechokolade med fermenterede kirsebær og rugbrød 
 
450,- 
 
VINMENU 
5 GLAS 
 
´Navaherreros´ Albillo, Bernabeleva, Madrid 
´100 Hügel´ Riesling Trocken, Weingut Wittmann, Rheinhessen 
´Saltamarti´ Tempranillo/Garnacha, Els Vinyerons, Penedés 
´Horitschon´ Blaufränkisch, Weingut Weninger, Mittelburgenland 
Crusted Bicentenary Port, Fonseca Guimaraens, Douro 
 
345 kr. 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
 
5 RETTER 
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
895,- 
 
 
OST 
 
Camembert 
fra Hårbølle Mejeri på Møn 
gratineret med trøfler og serveret med surdejsbrød. 
100,-